وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم

انگلیس از «معامله قرن» ترامپ حمایت کرد

نخست وزیر انگلیس همسو با دیگر رهبران اروپایی از طرح جنجالی ترامپ درباره فلسطین، حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس به طرح آمریکا درباره فلسطین که به «معامله قرن» معروف است، واکنش نشان داد.

 

در این ارتباط، جانسون ضمن حمایت از طرح «معامله قرن» ترامپ، این طرح را مناسب عنوان کرده است.

 

به گفته جانسون اگرچه هیچ طرحی درباره فلسطین و اسرائیل بی‌ عیب و نقص نیست، اما طرح فعلی دولت آمریکا راه‌حل دو دولتی را به رسمیت می‌شناسد و این مسئله امتیاز این طرح است.

 

جانسون همچنین مدعی شده که طرح ترامپ تضمین می‌کند که بیت‌المقدس پایتخت اسرائیل و فلسطین خواهد بود.

 

این ادعای جانسون در حالی مطرح شده که براساس طرح منتشر شده ترامپ، بیت المقدس شرقی که پیش از این با توجه به قطعنامه ۱۹۶۷ سازمان ملل مرکز فلسطین عنوان شده بود، حال قرار است به دیگر مناطق اشغالی رژیم صهیونیستی ملحق شود.

 

شب گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از طرح مورد نظرشان درباره فلسطین موسوم به طرح «معامله قرن» رونمایی کردند.

 

با این حال این طرح شباهتی به طرح‌های قبلی سازش که از سوی سازمان ملل و برخی کشورها پیشنهاد شده بود ندارد. در واقع این طرح، طرح دو دولتی سازمان ملل را زیر سوال می‌برد و مرزهای ۱۹۶۷ را عملاً نادیده می‌گیرد. از سوی دیگر این طرح، طرح سازش عربی موسوم به طرح ملک عبدالله را نیز به کنار نهاده و توافقاتی چون اسلو را نیز زیر پا می‌گذارد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار